1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih Tomaž Redek, 2009, undergraduate thesis Keywords: pekarstvo, testo, vzhajanje testa, kisla testa, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, ocetna kislina, diacetil, 3-hidroksi-2-butanon, pH vrednost, aroma kruha |
2. Analiza izražanja genov vključenih v metabolizem diacetila ob zaporednih fermentacijah piva Aleš Ogrinec, 2018, master's thesis Keywords: diacetil, zaporedne fermentacije, Saccharomyces pastorianus, ekspresija genov |
3. Vpliv kvasovk na sestavo sekundarnih metabolitov v rženih kisanih testih Katja Križman, 2012, undergraduate thesis Keywords: pekarstvo, kisla testa, ržena kisla testa, rženi kisli kruh, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, diacetil, aroma kruha |