Keywords: pripravljene jedi, ocvrte piščančje prsi, piščančje meso, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, sončnično olje, namensko olje za cvrenje, postanost, kontrola kakovosti, fizikalno-kemijske analize, senzorične lastnostiFull text (file, 1,05 MB)
Keywords: sončnično olje, toplotna obdelava olja, cvrenje, naravni antioksidanti, trans maščobne kisline, polarne spojine, konjugirani dieni, ekstrakt rožmarina, luteinFull text (file, 689,11 KB)
Keywords: toplotna obdelava, cvrenje, ocvrt krompir, sončnično olje, lipidi, maščobne kisline, trans maščobne kisline, absorpcija maščobe, antioksidanti, naravni antioksidanti, ekstrakt rožmarina, luteinFull text (file, 737,31 KB)
Keywords: olja, toplotna obdelava olja, cvrenje, antioksidanti, sintetični antioksidanti, naravni antioksidanti, fenolne spojineFull text (file, 464,48 KB)