Keywords: modra frankinja, biološki razkis, kemijska analiza, vino, senzorična analiza vinaFull text (file, 666,37 KB)
Keywords: vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnostiFull text (file, 929,37 KB)
Keywords: vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnostiFull text (file, 781,49 KB)
Keywords: vinarstvo, vino, vino v dolijih, doliji, amfore, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, pridelava vina v dolijih, pH vrednost, organske kisline, hlapne kisline, biološki razkis, fenolne spojine, pepel, težke kovine, senzorična analiza, zorenje vina na drožehFull text (file, 966,79 KB)
Keywords: vino, modra frankinja, biogeni amini, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, histamin, biološki razkisFull text (file, 1,70 MB)
Keywords: rdeče vino, merlot, modra frankinja, nekonvencionalne vinske kvasovke, mlečnokislinske bakterije, alkoholna fermentacija, biološki razkisFull text (file, 2,35 MB)