1. Vpliv dodatka enoloških sredstev na antioksidativno stabilnost vina sorte modri pinotAndrej Kovačič, 2006, undergraduate thesis Keywords: vino, rdeče vino, modri pinot, enološka sredstva, antioksidativna stabilnost, senzorične lastnosti, fenoli, barva vina Full text (file, 1,23 MB) |
2. Zorenje vina sorte modra frankinja z mikrooksidacijoUroš Jalovec, 2009, undergraduate thesis Keywords: vino, modra frankinja, zorenje vina, vinske posode, nerjaveče jeklene posode, leseni sodi, steklene posode, mikrooksidacija, kisik, fenoli, barva vina, sestavine vina, senzorične lastnosti Full text (file, 958,77 KB) |
3. Vpliv zorenja in dodatka antioksidantov na kakovost belokranjskih rdečih vinKatja Dragovan, 2010, undergraduate thesis Keywords: vino, rdeče vino, metliška črnina, portugalka, modra frankinja, enološka sredstva, antiokisidativni potencial, fenolne spojine, tanini, flavonoidi, antociani, barva vina Full text (outside link) This document has more files! More... |
4. Vpliv enoloških taninov na kakovost vina teran PTPSanja Novak, 2011, undergraduate thesis Keywords: vino, rdeče vino, teran, tanini, enološka sredstva, enološki tanini, fenolne spojine, antocianini, barva vina, antiokisidativni potencial, kemijska sestava, senzorična analiza Full text (file, 691,22 KB) |
5. Kakovostni parametri vina sorte modra frankinja v odvisnosti od časa zorenjaMateja Županc, 2018, undergraduate thesis Keywords: vino, modra frankinja, kemijska sestava, senzorične lastnosti, zorenje vina, staranje vina, fenolne spojine, barva vina Full text (file, 1,44 MB) |
6. Mikrobiološka stabilnost vinaAnja Krivec, 2019, master's thesis Keywords: vino, mikrobiološka nestabilnost, kvalitativni testi, motnost, kvarljivci vina, barva vina, kemijska analiza, molekularne metode Full text (file, 6,47 MB) |