|
|
|
|
|
6. Vpliv valovne dolžine emitirane svetlobe svetlečih diod na vsebnost bioaktivnih spojin v plodovih sadja in zelenjave med skladiščenjemDoris Kokalj, 2019, doctoral dissertation Keywords: sadje, zelenjava, skladiščenje, valovna dolžina svetlobe, spekter svetlobe, obsevanje s svetlobo, poobiralno tretiranje, svetleče diode, bioaktivne spojine, barva, skupne fenolne spojine, flavonoidi, pigmenti, antociani, fenilalanin amonijak liaza, antioksidativni potencial, vsebnost askorbinske kisline Full text (file, 20,63 MB) This document has more files! More... |
7. Poskusi zmanjševanja emisije amonijaka iz živinskih gnojil s pomočjo sadreAna Pucer, 2013, undergraduate thesis Keywords: gnojila, organska gnojila, gnojevka, sadra, apnenec, amonijak, dušik, izguba dušika, žveplova kislina Full text (file, 916,76 KB) |
|
9. Uporaba perfuzije v predprodukcijski fazi za okrepitev bioprocesa z dohranjevanjemJan Škufca, 2021, master's thesis Keywords: amonijak, bioproces, glikanski profil, glikozilacija, laktat, mAb, monoklonska protitelesa, okrepljen bioproces z dohranjevanjem, optimizacija bioprocesa, perfuzija, titer Full text (file, 3,66 MB) |
|