|
|
3. Kvantitativna določitev aminokislin v medu z metodo HPLCMaša Tominec, 2010, undergraduate thesis Keywords: med, vrste medu, pristen med, potvorjen med, aminokisline, skupne beljakovine, HPLC, validacija HPLC metode, potvorbe medu Full text (file, 778,80 KB) |
4. Vpliv dodatka sladkornega sirupa na parametre kakovosti različnih vrst meduKatarina Mehle, 2011, undergraduate thesis Keywords: med, pristen med, potvorjen med, fruktozno-glukozni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, sladkorji v medu, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, vsebnost aminokisline prolin Full text (file, 976,21 KB) |
5. Elektrofiziološki odzivi vohalnih celic ameriškega somiča (Ameiurus melas) na aminokislineJurij Dolenšek, 2007, doctoral dissertation Keywords: voh, ameriški somič, Ameiurus melas, vohalni organ, aminokisline, vohalni epitel, vohalne celice, EOG, elektroolfaktogram, kodiranje, visoko prečiščena voda Full text (file, 19,34 MB) |
|
|
8. Elektrofiziološki odzivi vohalnih celic ameriškega somiča (Ameiurur melas) na aminokislineJurij Dolenšek, 2007, doctoral dissertation Keywords: voh, ameriški somič, Ameiurus melas, vohalni organ, aminokisline, vohalni epitel, vohalne celice, EOG, elektroolfaktogram, kodiranje, visoko prečiščena voda Full text (outside link) |
9. Vpliv treh naravnih pripravkov na pojavljanje škodljivih organizmov na krompirju (Solanum tuberosum L.)Barbara Jugovic, 2021, master's thesis Keywords: krompir, okužbe, poškodbe, črna listna pegavost krompirja, Alternaria solani, strune, Agriotes spp., pridelek, poljski poskus, aminokisline, antagonistične bakterije, Bacillus amyloliquefaciens, rizobakterije, spodbujevalci rasti Full text (file, 3,75 MB) |
10. Gnojenje ekoloških sadik vrtnin z aminokislinamiKarin Trebušak, 2021, master's thesis Keywords: ekološka pridelava, sadike, zelenjadnice, gnojenje, aminokisline, solata, zelje, Delfan Full text (file, 1,45 MB) |