Keywords: med, cvetlični med, gozdni med, potrošniki, preskuševalci, senzorična sprejemljivost, senzorične lastnosti, aroma, tuja aroma, senzorično ocenjevanje, senzorične metode, 9-točkovna hedonska lestvica, razvrščanje po všečnosti triangel, vrednotenje napakFull text (file, 1,51 MB)
Keywords: celiakija, gluten, brezglutenska živila, pekovski izdelki, fini pekovski izdelki, označbe živil, hranilna vrednost, prehranski semafor, senzorična analiza, všečnost, 9-točkovna hedonska lestvicaFull text (file, 1,36 MB)
Keywords: med, kostanjev med, senzorične lastnosti, senzorična analiza, metoda CATA, hedonska lestvica, aroma, všečnost, mladi potrošnikiFull text (file, 1,33 MB)
Keywords: senzorična analiza, potrošniki, metoda Razvrščanje po lastni presoji, metoda Označi vse, kar ustreza, 9-točkovna hedonska lestvica, statistične metode, metoda Večdimenzionalno lestvičenje, metoda Aglomerativno hierarhično razvrščanje, jagodna aromaFull text (file, 1,59 MB) This document has more files! More...
Keywords: senzorična analiza, metoda Označi vse, kar ustreza, metoda Hitro profiliranje, 9-točkovna hedonska lestvica, senzorično ocenjevanje, preskuševalci, mlado vino, malvazija, senzorične lastnostiFull text (file, 816,54 KB)
Keywords: vino, belokranjska zvrst, Belokranjec PTP, Metliška črnina PTP, senzorične lastnosti, senzorična analiza, alternativne metode, metoda Hitrega profiliranja, 5-točkovna hedonska lestvica, 7-točkovna hedonska lestvicaFull text (file, 1,36 MB)