1. Vpliv topila v tekoči aromi na kakovost konditorskih izdelkovAlenka Marčič, 2010, undergraduate thesis Keywords: arome, tekoče arome, topila, etanol, propilenglikol, triacetin, trietil citrat, tributilacetil citrat, migliol, crodamol, limonen, konditorski izdelki, čokolada, bonboni, trdi bonboni, žele bonboni, žvečilni gumi, keksi, senzorični testi, rangirni test Full text (file, 677,19 KB) |
2. Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živilŠpela Adamič, 2011, undergraduate thesis Keywords: živila, predpakirana živila, bonboni, čokolada, piškoti, čips, označbe na živilih, označevanje živil, napake v označbah, potrošniki, informiranje potrošnikov Full text (file, 928,93 KB) |
3. Vpliv gretja in hlajenja na fazne prehode čokoladeTomaž Kopač, 2021, undergraduate thesis Keywords: čokolada, fazni prehodi, polimorfna oblika, taljenje, temperatura taljenja, kristalizacija, diferenčna dinamična kalorimetrija Full text (file, 1,33 MB) |
4. Sensory acceptability of chocolate with inulinTerezija Golob, Elizabeta Mičović, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, 2004, original scientific article Keywords: čokolada, inulin, nadomestki sladkorja, organoleptična analiza, organoleptične lastnosti, senzorična analiza, chocolate, inulin, sensory analysis, sensory tests, organoleptic analysis, organoleptic properties, consumer behaviour, sweetness, solubility Full text (outside link) |
|
|
|
|
|
|