1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkov Tina Tušar, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. |
2. Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin Mojca Grobler, 2011, undergraduate thesis Keywords: vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analiza |
3. Učinkovitost konvencionalnih in naravnih čistilnih sredstev na osnovi rastlinskih izvlečkov pri nadzoru bakterijske adhezije Jernej Golob, 2018, master's thesis/paper Keywords: adhezija, E. coli, konvencionalna čistilna sredstva, naravna čistilna sredstva |