|
2. Navidezna prebavljivost surovih beljakovin in surovih maščob pri linijah miši selekcioniranih na višji oziroma nižji odstotek telesnih maščobTina Trebušak, Tatjana Pirman, Simon Horvat, 2009, original scientific article Keywords: domače živali, prehrana živali, prehrana ljudi, zamaščenost, surove beljakovine, surove maščobe, prebavljivost, selekcija, maščevje, linije, laboratorijske miši Full text (outside link) |
3. The effect of linseed oil supplementation on performance, fatty acid composition and oxidative status of rabbitsTina Trebušak, Alenka Levart, Mojca Voljč, Urška Tomažin, Tatjana Pirman, 2011, original scientific article Keywords: rabbits, animal nutrition, feed additives, linseed oil, fatty acid composition, oxidative status, performance Full text (outside link) |
4. Vpliv nekaterih naravnih prehranskih dodatkov na oksidacijski stres in histološko zgradbo prebavil pri kuncihTina Trebušak, 2014, doctoral dissertation Keywords: kunci, prehrana živali, prehranski dodatki, oksidacijski stres, prebavila, histologija, disertacije Full text (file, 1,68 MB) |
5. The effect of substitution of palm fat with linseed oil on the lipid peroxidation, antioxidative capacity and intestinal morphology in rabbits (Oryctolagus cuniculus)Tina Trebušak, Milka Vrecl, Janez Salobir, Tatjana Pirman, 2019, original scientific article Keywords: polyunsaturated fatty acids, malondialdehyde, antioxidative capacity, histology Full text (file, 842,12 KB) This document has more files! More... |
|
7. Prebavljivost hranljivih snovi pri linijah miši selekcioniranih na višji oziroma nižji odstotek maščevjaTina Trebušak, 2008, undergraduate thesis Keywords: prehrana živali, hranljive snovi, prebavljivost, linije, selekcija, maščevje, laboratorijske miši, diplomske naloge Full text (file, 540,97 KB) |