1 - 3 / 3 1 |
1. Prehranska vlaknina kot funkcionalni dodatek živilom Tina Thaler, 2017, undergraduate thesis Keywords: prehrana ljudi, prehranske vlaknine, prehranski dodatki, inulin, beta glukani, pektini, fizikalno kemijske lastnosti, reološke lastnosti, tekstura, funkcionalna živila, vpliv na zdravje |
2. Maščobne kisline in olja kot glavna sestavina prehranskih dopolnil Martina Puc, Tjaša Lipovšek, Tina Thaler, Zala Vidic, Alan Kacin, Petra Golja, 2018, professional monograph Keywords: maščobne kisline, olja, prehranska dopolnila |
3. Kakovost rastlinskih nadomestkov sira Tina Thaler, 2020, master's thesis Keywords: rastlinski nadomestki sira, maščobnokislinska sestava, indeks aterogenosti, indeks trombogenosti, kemijske analize, hranilna vrednost, senzorične analize, senzorične lastnosti, označevanje živil |