1. Use of herbs and spices and their extracts in animal nutritionTamara Korošec, Mojca Voljč, Janez Salobir, Vida Rezar, 2009, review article Keywords: animal husbandry, pigs, ruminants, poultry, animal nutrition, herbs, spices, plant extracts Full text (outside link) |
|
|
4. Nekatere prehranske možnosti za preprečitev škodljivega vpliva fuzarijskih toksinov (T-2 in DON) na proizvodne lastnosti in lipidno peroksidacijo pri piščancihVida Rezar, Tamara Korošec, Janez Salobir, 2008, original scientific article Keywords: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krma, mikotoskini, fuzarijski toksini, lipidna peorksidacija, proizvodne lastnosti Full text (outside link) |
|
|
7. Črešnja pri Bistri, novoodkrito kolišče na Ljubljanskem barjuAnton Velušček, Katarina Čufar, Metka Culiberg, Borut Toškan, Janez Dirjec, Vesna Malez, Franc Janžekovič, Marijan Govedič, 2004, original scientific article Keywords: Bistra (Vrhnika), Ljubljansko barje, kolišča, bakrena doba, datiranje, dendrokronologija, rastlinski ostanki, živalski ostanki, ptice, ribe, arheologija, Slovenija Full text (file, 1,70 MB) This document has more files! More... |
8. VerdAnton Velušček, Mojca Horjak, Tjaša Tolar, Borut Toškan, Maks Merela, Katarina Čufar, 2023, original scientific article Keywords: Krajinski park Ljubljansko barje (Slovenija), neolitik, kolišča, dendrokronologija, arheološki les, živalski ostanki (arheologija), rastlinski ostanki (arheologija), radiokarbonsko datiranje, absolutno datiranje Full text (file, 6,39 MB) This document has more files! More... |