1. Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizlingMojca Jenko, 2009, undergraduate thesis Keywords: vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost Full text (file, 1,04 MB) |
2. Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignonMojca Jenko, 2013, doctoral dissertation Keywords: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti Full text (file, 3,40 MB) |
|
4. si.novinor/aMartina Erhart, Elizabeta M. Jenko, Stefan Oraže, 2019, independent scientific component part or a chapter in a monograph Keywords: slovenščina, slovenščina kot drugi jezik, slovenščina kot tuji jezik, učno gradivo, didaktika, didaktična igra, časopisni naslovi Full text (file, 2,13 MB) This document has more files! More... |
|
|
7. Učenje in študij slovenskega jezika na dunajski univerziElizabeta M. Jenko, 2009, published scientific conference contribution Keywords: slovenščina, slovenščina kot drugi/tuji jezik, študij slovenskega jezika jezikovna didaktika, univerzitetni študij, Dunaj, institucionalni okvir, praksa poučevanja, izvenštudijski projekti Full text (file, 55,66 KB) This document has more files! More... |
|
|
|