|
|
3. Izhodišča za uveljavljanje informacijske pismenosti na univerzah v SlovenijiKarmen Stopar, Mirjam Kotar, Zdravka Pejova, 2008, review article Keywords: informacijska pismenost, izobraževanje, standardi, informacije, študenti, knjižnice, knjižničarji, visoko šolstvo, študijski proces, Slovenija Full text (outside link) |
4. Bibliometrična analiza znanstvenih objav s področja nanoznanostiKarmen Stopar, 2014, doctoral dissertation Keywords: bibliometrične analize, bibliometrija, scientometrija, bibliografske zbirke, nanoznanost, nanotehnologija, interdisciplinarnost, multidisciplinarnost, kmetijstvo, disertacije Full text (file, 9,01 MB) |
5. Rural areas, rural population, and rural space in central Europe (JCEA countries)Tomaž Bartol, Majda Černič Istenič, Karmen Stopar, Marjan Hočevar, 2022, original scientific article Keywords: rural issues, rurality, bibliometrics, science mapping, science evaluation, interdisciplinary research Full text (file, 3,51 MB) This document has more files! More... |
6. Scientometric assessment of publishing patterns of agricultural researchers in the Slovenian national journals as indexed by the national online bibliographic database COBISS/COBIBTomaž Bartol, Karmen Stopar, 2004, original scientific article Keywords: kmetijstvo, biotehnika, scientometrija, bibliometrija, analiza podatkov, podatkovne zbirke, katalogi, OPAC, dokumentalistika, procesiranje informacij, razkropljenost informacij, publikacije, revije, vrednotenje raziskovanja, agriculture, scientometrics, bibliometrics, data analysis, databases, OPAC catalogues, documentation, information processing, diffusion of information, journals, research evaluation Full text (outside link) |
7. Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodamiKarmen Bat, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadni sokovi, sadni nektarji, pomarančni sok, jabolčni sok, grenivkin sok, ananasov sok, jabolčni nektar, grenivkin nektar, vsebnost sladkorjev, potvorbe, avtentičnost sokov, izotopi, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava kisika, pulpa, sladkorji, etanol, voda, HPLC, IRMS, SNIF-NMR Full text (file, 1,13 MB) |
8. Pomen jajc v prehrani študentovKarmen Tisaj, 2011, undergraduate thesis Keywords: prehrana, prehrana študentov, potrošniki, jajca, uživanje jajc, hranilna vrednost jajc, obogatena jajca, holesterol, prehransko znanje Full text (file, 759,16 KB) |
|
10. SankcijaKarmen Golčman, 2008, undergraduate thesis Keywords: kazniva dejanja, prekrški, polnoletne osebe, mladoletniki, zaporne kazni, denarne kazni, diplomske naloge Full text (file, 396,08 KB) |