1. Primerjava senzoričnih in fizikalno-kemijskih lastnosti gojenih in prostoživečih brancinov (Dicentrarchus labrax)Jure Renko, 2012, undergraduate thesis Keywords: ribe, gojeni brancin, prostoživeči brancin, Dicentrarchus labrax, sestava mesa brancinov, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti, maščobnokislinska sestava, n-3 maščobne kisline, tekstura brancinov Full text (file, 509,75 KB) |
2. The transfer of new knowledge from research institutes to enterprisesPolona Renko, 2004, master's thesis Keywords: raziskovalna dejavnost, raziskave, podjetje, znanje, prenos znanja, podjetje, transfer tehnologije, Slovenija, case study, EUREKA Full text (outside link) |
|
|
|
6. Problematika kalkulacij v gradbenem podjetju na primeru podjetja PromasMonika Renko, 2008, master's thesis Keywords: Slovenija, gradbeništvo, podjetje, Promas, poslovanje podjetja, stroški, kalkulacije, oblikovanje cene, ABC metoda Full text (outside link) |
|
8. Prostorska analiza trga kmetijskih in nezazidanih stavbnih zemljišč v Sloveniji v obdobju 2007-2009Urška Renko, 2010, undergraduate thesis Keywords: geodezija, diplomska dela, UNI, nepremičnina, trg nepremičnin, kmetijsko zemljiča, nezazidano stavbno zemljišče, dostopnost, vrednotenje nepremičnin, množično vrednotenje Full text (file, 6,22 MB) |
|
|