1 - 4 / 4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vpliv zmanjšanja vsebnosti maščobe na izbrane senzorične lastnosti maslenih keksov Anja Zupan, 2018, master's thesis Keywords: masleni keksi, maščoba, maslo, preoblikovanje živil, senzorične lastnosti, vsebnost maščobe, kvantitativna opisna analiza |
2. Analiza prehrane bikov pitancev na kmetiji Pri Brezarju Anja Zupan, 2018, bachelor thesis/paper Keywords: govedo, črno-bela pasma, biki, pitanci, prehrana živali, Slovenija |
3. Analiza uporabe človeškega albumina na internem oddelku Splošne bolnišnice Jesenice Anja Zupan, 2019, master's thesis/paper Keywords: človeški albumin, Splošna bolnišnica Jesenice, razbremenilna paracenteza, hepatorenalni sindrom |
4. Prehranski miti 2018, other monographs and other completed works Keywords: meso, mleko, holesterol, žitarice, gluten, veganstvo, post, ketogena dieta, celiakija |