1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesu Ana Penko, 2008, undergraduate thesis Keywords: koencimi, koencim Q10, piščančje meso, piščančja prsa, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline |
2. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu Ana Penko, 2015, doctoral dissertation Keywords: meso, piščančje meso, n-3 VNMK, rastlinski ekstrakti, heterociklični aromatski amini, oksidacija lipidov, oksidi holesterola, toplotna obdelava, citotoksičnost, genotiksičnost |
3. Uporabne lastnosti vlaknovin za zaščitne rokavice Ana Penko, 2016, undergraduate thesis Keywords: vlaknovine, zaščitne rokavice, mehanske lastnosti, elastične lastnosti, zračna prepustnost |