Keywords: pivo, kakovost piva, fermentacija, temperatura, kvasovke, ekstrakt v osnovni sladici, določanje stopnje alkohola, določanje pravega ekstrakta, določanje grenčice, določanje prostega aminokislinskega dušika, kinetika fermentacijeFull text (file, 1,22 MB)
Keywords: mošt, vinske kvasovke, Saccharomyces, ne-Saccharomyces, alkoholna fermentacija, temperatura fermentacije, fizikalnokemijske lastnostiFull text (file, 872,29 KB)
Keywords: mošt, vino, Renski rizling, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, temperatura fermentacije, izolat avtohtonih kvasovk, Saccharomyces cerevisiae, fizikalnokemijske lastnostiFull text (file, 534,91 KB)
Keywords: vino, alkoholna fermentacija, temperatura fermentacije, tehnološki postopki, laški rizling, kvasovke, Saccharomyces bayanus, kakovost vina, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnostiFull text (file, 815,17 KB)