1. Ponudba sadja v gorenjskih hotelihKatarina Demšar, 2010, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, sadje, ponudba, suho sadje, ekološko sadje, hoteli, ankete, Gorenjska Full text (file, 253,73 KB) |
|
|
|
5. Primernost govejega flama za suho zorenjeBarbara Bregar, 2018, undergraduate thesis Keywords: meso, goveje meso, goveji flam, zorenje mesa, suho zorenje, kakovost mesa, senzorične lastnosti Full text (file, 1,20 MB) |
|
|
8. Sestava izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki Thunb.) ter spremembe med zorenjem in sušenjemJana Jurhar Grabnar, 2016, master's thesis Keywords: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, suho sadje, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, kemična sestava, zorenje, sušenje Full text (file, 1,41 MB) |
9. Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbahAndrej Živković, 2016, undergraduate thesis Keywords: živila, suho sadje, suha jabolka, začimbe, lovor, majaron, sušenje živil, prekajevanje živil, toksične snovi, policiklični aromatski ogljikovodiki Full text (file, 1,22 MB) |
10. Primerjava suho in mokro zorenega mesa govejih ledijMarija Maja Kresnik, 2020, undergraduate thesis Keywords: meso, goveje meso, goveja ledja, zorenje, suho zorenje, mokro zorenje, kakovost mesa, senzorične lastnosti Full text (file, 765,93 KB) |