1 - 3 / 3 1 |
1. Mikrobiološka obstojnost in protimikrobna aktivnost cvetnega prahu osmukanca pri različnih načinih shranjevanja Lucija Podržaj, 2019, master's thesis Keywords: cvetni prah, osmukanec, shranjevanje, sušenje, mikrobiološka obstojnost, protimikrobna aktivnost |
2. Mikrobiološka aktivnost tal pred in po remediaciji Nina Ivančič, 2016, undergraduate thesis Keywords: onesnaženost tal, remediacija z EDTA, kakovost tal, mikrobiološka aktivnost, dehidrogenazna aktivnost, s substratom inducirano dihanje, Slovenija |
3. Mikrobiološka obstojnost modelnega živila z dodatkom bioaktivnega izvlečka živilu in premazu embalažne folije Andraž Zupanc, 2022, master's thesis Keywords: živilska mikrobiologija, gotove jedi, namaz iz jajčevca, konzervansi, bioaktivni izvlečki, protimikrobna aktivnost, mikrobiološka stabilnost, antioksidativnost, embalaža, PLA, MIK, MBK, kinetika rasti, povzročitelji kvara, patogeni mikroorganizmi |