1 - 3 / 3 1 |
1. Navidezna prebavljivost surovih beljakovin in surovih maščob pri linijah miši selekcioniranih na višji oziroma nižji odstotek telesnih maščob Tina Trebušak, Tatjana Pirman, Simon Horvat, 2009, original scientific article Keywords: domače živali, prehrana živali, prehrana ljudi, zamaščenost, surove beljakovine, surove maščobe, prebavljivost, selekcija, maščevje, linije, laboratorijske miši |
2. Prebavljivost hranljivih snovi pri linijah miši selekcioniranih na višji oziroma nižji odstotek maščevja Tina Trebušak, 2008, undergraduate thesis Keywords: prehrana živali, hranljive snovi, prebavljivost, linije, selekcija, maščevje, laboratorijske miši, diplomske naloge |
3. Vpliv iz maščevja pridobljene stromalne vaskularne frakcije na obstojnost in kakovost presadka maščevja v predhodno obsevanem tkivu golih miši Matic Koren, 2024, doctoral dissertation Keywords: maščevje, stromalna vaskularna frakcija, obsevanje |