1. Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živilLidija Vertnik, 2008, undergraduate thesis Keywords: živila, slanost živil, vsebnost natrija, sol, vnos kuhinjske soli, kupljena živila, predelana živila, hitra hrana, dejavnik tveganja, kronične bolezni, visok krvni tlak Full text (file, 742,69 KB) |
2. Naravno pomlajevanje subalpinskega smrekovega gozda na PokljukiRok Pisek, 2000, undergraduate thesis Keywords: subalpinski smrekov gozd, naravna obnova, mrazišče, pobočje, ekološki dejavnik, sončno obsevanje, visoka planota, Pokljuka Full text (file, 1,13 MB) |
|
|
|
|
7. Izbrana poglavja iz predmeta gojenje gozdov na podiplomskem študiju gozdarstvaJurij Diaci, 2000, reviewed university, higher education or higher vocational education textbook Keywords: gojenje gozda, nega gozda, varstvo narave, biotska pestrost, ekološki dejavnik, vpliv na gozd, učbenik Full text (file, 39,09 MB) |
|
|
|