1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv različnih postopkov bistrenja grozdnega soka sorte malvazija na kakovost mladega vina Neja Sepič, 2017, master's thesis Keywords: vino, grozdje, malvazija, grozdni sok, mošt, mlado vino, bistrenje, flotacija, vakuumska filtracija, hladno samobistrenje, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, kinetika fermentacije, kakovost mladega vina, fizikalno-kemijske analize, senzorično ocenjevanje |
2. Regularizacijske metode za reševanje slabo pogojenih linearnih sistemov Jaka Kranjc, 2013, master's thesis Keywords: regularizacija, pristopi izbire regularizacijskega parametra, dekonvolucija, SVD analiza, bistrenje slik |
3. Primerjava vpliva sedimentacije in flotacije mošta na kemijske lastnosti in senzoriko vina David Mlakar, 2021, master's thesis Keywords: vino, flotacija, sedimentacija, bistrenje, mošt, grozdni sok, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, hlapne spojine, hranila za kvasovke |