1 - 3 / 3 1 |
1. Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica' Milena Bučar-Miklavčič, Terezija Golob, Vasilij Valenčič, Erika Bešter, Bojan Butinar, Ana Miklavčič, 2016, original scientific article Keywords: olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belica |
2. Vpliv tehnoloških postopkov na kakovost namiznih oljk Slovenske Istre Vasilij Valenčič, 2010, doctoral dissertation Keywords: namizne oljke, fermentacija namiznih oljk, Olea europaea L., `Štorta`, `Istrska belica`, biofenoli, hidroksitirosol, tirosol, HPLC, antioksidativna učinkovitost, DPPH, kvasovke, restrikcijski fragmenti, senzorične lastnosti |
3. Zdravilna moč olja 2012, radio or television broadcast, podcast, interview, press conference Keywords: olja, rastlinska olja, prehranska vrednost |