1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv različnih sevov kvasovk in fermentacijske temperature na sestavo in senzorično kakovost mladih vin sorte sauvignon Petra Seljak, 2011, undergraduate thesis Keywords: vino, sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalno-kemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti |
2. Koblarska jama na Kočevskem - prazgodovinsko grobišče in kultni prostor Pavel Jamnik, Petra Leben-Seljak, Janez Bizjak, Brane Horvat, 2002, original scientific article Keywords: Koblarska jama, grobišča, človeški ostanki (arheologija), antropometrija, prazgodovina, Slovenija |
3. Antropološka analiza staroslovanskega grobišča Dlesc pri Bodeščah Marija Štefančič, Petra Leben-Seljak, 1992, original scientific article Keywords: arheologija, antropologija, grobišča, Dlesc pri Bodeščah, srednji vek, alpski Slovani |