|
2. Vpliv velikosti iverja in načina segrevanja na hrapavost ivernih ploščPeter Luin, 2006, undergraduate thesis Keywords: iverne plošče, vlaknene plošče, iverje, vlakna, gostotni profil, površina, hrapavost Full text (file, 1,80 MB) |
|
|
|
|
7. Študij sušnega stresa pri rastlinah iz družine Gesneriaceae na ravni proteomaMaja Franko, 2010, undergraduate thesis Keywords: fiziologija rastlin, rastlinske celice, listi, stres, sušni stres, proteomika, proteinski profil listov, Gesneriaceae, afriška vijolica, Saintpaulia ionantha H. Wendl., ramonda, Ramonda serbica Panč., oživitvene sposobnosti rastline, vsebnost vode, relativna vsebnost vode, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, masna spektrometrija Full text (file, 1,19 MB) |
8. Vpliv kromovih in železovih ionov na proteom kvasovke Saccharomyces cerevisiae v kontinuirnem bioprocesuMila Krstić, 2009, undergraduate thesis Keywords: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, biomasa, železo, krom, stres, oksidativni stres, toksičnost kovin, antioksidativni obrambni sistem, proteinski profil, proteom kvasovke Full text (file, 900,81 KB) |
|
|