1. Vpliv dodatka enoloških sredstev na antioksidativno stabilnost vina sorte modri pinotAndrej Kovačič, 2006, undergraduate thesis Keywords: vino, rdeče vino, modri pinot, enološka sredstva, antioksidativna stabilnost, senzorične lastnosti, fenoli, barva vina Full text (file, 1,23 MB) |
|
|
4. Vpliv globalizacije na upravljanje z znanjem v podjetjuPeter Semolič, 2002, undergraduate thesis Keywords: nova ekonomija, globalizacija, obvladovanje znanja, razvojna dejavnost, informacijska tehnologija, prenos znanja, odgovornost, lastništvo, organizacija, tehnološki razvoj Full text (outside link) |
|
6. Vpliv elektronskega poslovanja na oskrbne verigeTanja Lesničar, 2002, master's thesis Keywords: podjetje, poslovanje podjetja, elektronsko poslovanje, oskrba, verižna trgovina, optimizacija, strateške povezave, partnerstvo, case study, Slovenija, industrijsko podjetje, Gorenje Full text (outside link) |
7. Katalog storitev - eden izmed temeljev informacijskega sistema bankeMaja Hrvatin-Starkl, 2002, master's thesis Keywords: bančništvo, banke, bančno poslovanje, informacijski sistemi, storitve, informatika, odločanje, case study, Slovenija, Ljubljanska banka Full text (outside link) |
|
|
|