1. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne aromeMatija Rednak, 2007, undergraduate thesis Keywords: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH Full text (file, 502,67 KB) |
|
|
|
5. Sinteza 5-fenil-1,5-dihidro-pirano [2,3-d]pirimidin-2,4-dionov in 5-benzoilpirimidin-2,4,6-trionov ter vrednotenje njihovih antioksidativnih lastnostiAna Čelhar, 2017, undergraduate thesis Keywords: prosti radikali, antioksidanti, 1, 1-difenil-2-pikrilhidrazil, 5-benzoilpirimidin-2, 4, 6-trion, barbiturna kislina, 5-fenil-1, 5-dihidro-pirano [2, 3-d]pirimidin-2.4-dion Full text (outside link) |
|
|
8. Vpliv vsebnosti višjih alkoholov na senzorične in tehnološke lastnosti sadnih destilatovDejan Suban, 2006, undergraduate thesis Keywords: žganje, sadni destilati, brinjevec, slivovka, sadjevec, viljamovka, acetaldehid, etil acetat, metanol, 1-propanol, izobutanol, 1-butanol, izoamil alkohol, 2-fenil etanol, plinska kromatografija, GC, turbidimetrija, motnost, senzorične lastnosti Full text (file, 1,08 MB) |
|
|