izpis_h1_title_alt

Hrana in vzgoja za trajnostni razvoj : kruh
ID Krnel, Dušan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/4400/ Povezava se odpre v novem oknu

Izvleček
Kruh in peciva vedno vsebujejo 4 osnovne sestavine: moko, vodo, sol in kvas ali droži. To je definirano kot pred-testo ali temeljno testo, ki ga sestavljajo moka, voda in mikroorganizmi (glive kvasovke, bakterije mlečnega kisanja ali bakterije ocetnega kisanja (acetobacteraceae).

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pouk
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik:Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
Leto izida:2017
Št. strani:29-31
Številčenje:21
PID:20.500.12556/RUL-91139 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1318-9670
COBISS.SI-ID:11483721 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.08.2017
Število ogledov:1185
Število prenosov:237
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:teaching

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj