Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
A higher proportion of PUFA in diet increases the PUFA contetnt in rabbit meat, but reduces the oxidative stability of meat
ID
Salobir, Janez
(
Avtor
),
ID
Levart, Alenka
(
Avtor
),
ID
Trebušak, Tina
(
Avtor
),
ID
Pirman, Tatjana
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.18047/poljo.21.1.sup.16
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2015
Št. strani:
Str. 73-77
PID:
20.500.12556/RUL-83372
UDK:
636.92.084/.087
ISSN pri članku:
1330-7142
DOI:
10.18047/poljo.21.1.sup.16
COBISS.SI-ID:
3624072
Datum objave v RUL:
17.08.2016
Število ogledov:
1809
Število prenosov:
288
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del zbornika
Naslov:
Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products
COBISS.SI-ID:
4823656
Gradivo je del revije
Naslov:
Poljoprivreda
Skrajšan naslov:
Poljoprivreda
Založnik:
Poljoprivredni institut, Poljoprivredni fakultet
ISSN:
1330-7142
COBISS.SI-ID:
59477504
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kunci
,
meso
,
prehrana živali
,
maščobne kisline
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj