izpis_h1_title_alt

A higher proportion of PUFA in diet increases the PUFA contetnt in rabbit meat, but reduces the oxidative stability of meat
ID Salobir, Janez (Avtor), ID Levart, Alenka (Avtor), ID Trebušak, Tina (Avtor), ID Pirman, Tatjana (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.18047/poljo.21.1.sup.16 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 73-77
PID:20.500.12556/RUL-83372 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.92.084/.087
ISSN pri članku:1330-7142
DOI:10.18047/poljo.21.1.sup.16 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3624072 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:17.08.2016
Število ogledov:1809
Število prenosov:288
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del zbornika

Naslov:Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products
COBISS.SI-ID:4823656 Povezava se odpre v novem oknu

Gradivo je del revije

Naslov:Poljoprivreda
Skrajšan naslov:Poljoprivreda
Založnik:Poljoprivredni institut, Poljoprivredni fakultet
ISSN:1330-7142
COBISS.SI-ID:59477504 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kunci, meso, prehrana živali, maščobne kisline

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj