izpis_h1_title_alt

Beer-like gluten-free beverages fermented from buckwheat and quinoa : doctoral dissertation
ID Deželak, Matjaž (Avtor), ID Košir, Iztok Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Raspor, Peter (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (21,57 MB)
MD5: 070BDCD26A2F03667E31CC29D359EE13
PID: 20.500.12556/rul/407dd47b-40f1-4f80-a09e-5ab9197cb9da

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:celiac disease, gluten, gluten-free beverages, beer-like beverages, barley, buckwheat, quinoa, Saccharomyces pastorianus TUM 34/70, Saccharomyces cerevisiae TUM 177, Saccharomycodes ludwigii TUM SL17, sensory analysis, aroma compounds, karyotypes, protein profile, successive fermentation, amino acids, fermentable sugars, metal cations, brewing attributes, fatty acids, aldehydes, ketones, method validation
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Deželak]
Leto izida:2014
Št. strani:XVI f., 195 str.
PID:20.500.12556/RUL-72535 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.4:664.236:633.1:543(043.3)=111
COBISS.SI-ID:820343 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:2037
Število prenosov:514
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Brezglutenske pivu podobne pijače fermentirane iz ajde in kvinoje
Ključne besede:celiakija, gluten, brezglutenske pijače, pivu podobne pijače, ječmen, ajda, kvinoja, Saccharomyces pastorianus TUM 34/70, Saccharomyces cerevisiae TUM 177, Saccharomycodes ludwigii TUM SL17, senzorične analize, aromatične spojine, kariotipi, proteinski profil, zaporedna fermentacija, aminokisline, fermentabilni sladkorji, kovinski kationi, pivovarski atributi, maščobne kisline, aldehidi, ketoni, validacija metode, disertacije

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj