izpis_h1_title_alt

Uravnavanje kislosti belih in rdečih vin s kemijskim razkisom
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AZKXLINZ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mošt, vino, kislost, pH, kemijski razkis, stabilnost vina, fizikalno-kemijske lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Št. strani:Str. 227-237
Številčenje:Let. 85, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-60755 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.256/.257
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3117944 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1463
Število prenosov:201
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Acidity adjustment of white and red wines by chemical deacidification
Ključne besede:musts, wines, acidity, pH, chemical deacidification, stability of wine, physico-chemical properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj