Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uravnavanje kislosti belih in rdečih vin s kemijskim razkisom
ID
Košmerl, Tatjana
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AZKXLINZ
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mošt
,
vino
,
kislost
,
pH
,
kemijski razkis
,
stabilnost vina
,
fizikalno-kemijske lastnosti
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2005
Št. strani:
Str. 227-237
Številčenje:
Let. 85, št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-60755
UDK:
663.256/.257
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
3117944
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1825
Število prenosov:
215
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Acidity adjustment of white and red wines by chemical deacidification
Ključne besede:
musts
,
wines
,
acidity
,
pH
,
chemical deacidification
,
stability of wine
,
physico-chemical properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj