Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
HPLC-MS identification of phenols in hazelnut (Corylus avellana L.) kernels
ID
Jakopič, Jerneja
(
Avtor
),
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Solar, Anita
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.06.011
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
hazelnuts
,
kernels
,
HPLC-MS
,
phenolic compounds
,
flavanols
,
antioxidant activity
,
phenols
,
analythical methods
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 1100-1106
Številčenje:
Vol. 124, Issue 3
PID:
20.500.12556/RUL-36302
UDK:
634.54:547.972
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2010.06.011
COBISS.SI-ID:
6373753
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2142
Število prenosov:
456
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
leska
,
lešnik
,
jedrca
,
fenoli
,
fenolne spojine
,
antioksidanti
,
flavanoli
,
analitične metode
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj