Podrobno

Koncept celostne izkušnje na področju kulinaričnega turizma : magistrsko delo
ID Gregorin, Tanja (Avtor), ID Farčnik, Daša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (718,35 KB)
MD5: 558BAB1650980462EBEDE444CBAF8749

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:turizem, gastronomija, uporabniška izkušnja, zadovoljstvo, raziskave, analiza, izboljšave
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:T. Gregorin
Leto izida:2023
Št. strani:II, 53, 1 str.
PID:20.500.12556/RUL-155188 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:185489667 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:21.03.2024
Število ogledov:579
Število prenosov:81
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GREGORIN, Tanja, 2023, Koncept celostne izkušnje na področju kulinaričnega turizma : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : T. Gregorin. [Dostopano 3 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=155188
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The concept of experience economy in the field of culinary tourism
Ključne besede:tourism, gastronomy, user experience, satisfaction, research, analysis, improvements

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Tubular catalytic polyHIPE reactor with deposited silver nanoplate nanoparticles
  2. Regulacija površinske strukture magneto-aktivnih elastomerov
  3. Nematske celice s površinskimi vzorci sidranja
  4. Hagovi izreki za srebrne pravokotnike
  5. Antibacterial effect of polymethyl methacrylate resin base containing TiO[sub]2 nanoparticles
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Optimizacija površinskih lastnosti makroporoznih poliakrilatov
  2. Correction: Alao et al. Impact of Alkali and Silane Treatment on Hemp/PLA Composites' Performance: From Micro to Macro Scale. Polymers 2021, 13, 851
  3. Literarne avtorice
  4. Blago

Nazaj