Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Koncept celostne izkušnje na področju kulinaričnega turizma : magistrsko delo
ID
Gregorin, Tanja
(
Avtor
),
ID
Farčnik, Daša
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(718,35 KB)
MD5: 558BAB1650980462EBEDE444CBAF8749
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
turizem
,
gastronomija
,
uporabniška izkušnja
,
zadovoljstvo
,
raziskave
,
analiza
,
izboljšave
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
T. Gregorin
Leto izida:
2023
Št. strani:
II, 53, 1 str.
PID:
20.500.12556/RUL-155188
UDK:
338.48
COBISS.SI-ID:
185489667
Datum objave v RUL:
21.03.2024
Število ogledov:
396
Število prenosov:
48
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The concept of experience economy in the field of culinary tourism
Ključne besede:
tourism
,
gastronomy
,
user experience
,
satisfaction
,
research
,
analysis
,
improvements
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj