izpis_h1_title_alt

Campylobacter as an analytical target to improve food safety
ID Klančnik, Anja (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (11,60 MB)
MD5: 068E7FDEE00525C8CA4D3552E99AC129

Izvleček
In this symposium, we will use the pathogenic bacterium Campylobacter as an analytical target to improve food safety.

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Zbornik
Tipologija:2.25 - Druge monografije in druga zaključena dela
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotechnical Faculty
Leto izida:2023
PID:20.500.12556/RUL-146295-8d92c1c4-e50e-6ce1-f05e-00268c87ed8d Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.22/.26:579.67
ISBN:978-961-6379-77-9
COBISS.SI-ID:153158915 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.05.2023
Število ogledov:577
Število prenosov:61
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:varnost živil, Campylobacter, protimikrobno delovanje

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj