Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Povše, Suzana
(
Avtor
),
ID
Kuhar, Aleš
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,84 MB)
MD5: F93991E53CE0B89FEE81DCD3E9070A64
PID:
20.500.12556/rul/8f3a0d6f-22ff-4a5a-89bc-654d4840521f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadni sokovi
,
sadni nektarji
,
mango nektar
,
vsebnost sladkorja
,
vsebnost kisline
,
razvoj novih izdelkov
,
raziskave tržišča
,
fokusne skupine
,
senzorično testiranje
,
test preferenc
,
potrošniki
,
sprejemljivost pri potrošnikih
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Povše]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 69 f., [8] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1398
UDK:
663.81:634.441:543.92:339.13
COBISS.SI-ID:
4012664
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3105
Število prenosov:
372
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Consumers` sensory acceptability of fruit juices with different sugar and acid content : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fruit juices
,
fruit nectars
,
mango nectar
,
sugar content
,
acid content
,
new product development
,
marked research
,
focus groups
,
sensory testing
,
preference tests
,
consumers
,
consumers acceptance test
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj