Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovostni parametri zorenih vin na kvasovkah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Planinc, Anja
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Prosen, Helena
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,64 MB)
MD5: 32D8D807984119C5272792C664386AFD
PID:
20.500.12556/rul/a7145c0f-f5c3-406e-8857-4bd252b7f3f7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
rdeča vina
,
zorenje vina na drožeh
,
sur lies
,
kemijska sestava vina
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
antiokisidativni potencial
,
višji alkoholi
,
aromatične hlapne spojine
,
kromatografske metode
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Planinc]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XVI, 73 f., [16] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1378
UDK:
663.2:663.252.4/.6:543.61:543.9:543.544.3
COBISS.SI-ID:
3927416
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1649
Število prenosov:
408
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality parameters of wines matured on lees : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
red wines
,
wine maturation on lees
,
sur lies
,
chemical composition of wine
,
physico-chemical parameters
,
antioxidant potential
,
higher alcohols
,
volatile aromatic compounds
,
chromatographic methods
,
sensory qualities
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj