izpis_h1_title_alt

Biostimulative effect of amino acids and green algae extract on capsaicinoid and other metabolite contents in fruits of Capsicum spp.
ID Zamljen, Tilen (Avtor), ID Hudina, Metka (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (937,25 KB)
MD5: AC6A4FEF0DBD90D26BEAEAEC61C5EAEE

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:capsicum, biostimulants, capsaicinoids, fruit quality, organic acids, sugars
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:Objavljeno
Različica publikacije:Objavljena publikacija
Datum objave:10.11.2021
Leto izida:2021
Št. strani:Str. 1-12
Številčenje:Vol. 8, Art. no. ǂ63
PID:20.500.12556/RUL-133106 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635
ISSN pri članku:2196-5641
DOI:10.1186/s40538-021-00260-5 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:84493571 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.11.2021
Število ogledov:868
Število prenosov:125
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Chemical and biological technologies in agriculture
Skrajšan naslov:Chem. biol. technol. agric.
Založnik:Springer
ISSN:2196-5641
COBISS.SI-ID:523027481 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:biostimulanti, aminokisline, zelene alge, kapsaicinoid, sekundarni metaboliti, Capsicum sp.

Projekti

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0013
Naslov:Hortikultura

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj