Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Biostimulative effect of amino acids and green algae extract on capsaicinoid and other metabolite contents in fruits of Capsicum spp.
ID
Zamljen, Tilen
(
Avtor
),
ID
Hudina, Metka
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(937,25 KB)
MD5: AC6A4FEF0DBD90D26BEAEAEC61C5EAEE
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
capsicum
,
biostimulants
,
capsaicinoids
,
fruit quality
,
organic acids
,
sugars
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:
Objavljeno
Različica publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
10.11.2021
Leto izida:
2021
Št. strani:
Str. 1-12
Številčenje:
Vol. 8, Art. no. ǂ63
PID:
20.500.12556/RUL-133106
UDK:
635
ISSN pri članku:
2196-5641
DOI:
10.1186/s40538-021-00260-5
COBISS.SI-ID:
84493571
Datum objave v RUL:
11.11.2021
Število ogledov:
863
Število prenosov:
125
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Chemical and biological technologies in agriculture
Skrajšan naslov:
Chem. biol. technol. agric.
Založnik:
Springer
ISSN:
2196-5641
COBISS.SI-ID:
523027481
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
biostimulanti
,
aminokisline
,
zelene alge
,
kapsaicinoid
,
sekundarni metaboliti
,
Capsicum sp.
Projekti
Financer:
ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:
P4-0013
Naslov:
Hortikultura
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj