Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv beljakovinskih čistilnih sredstev na tartratno stabilnost vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Hafner Urbančič, Helena
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,39 MB)
MD5: 8FF7641A538D5861AEABC16F5B5186E6
PID:
20.500.12556/rul/ae3b97f1-0357-44b6-82ff-5b308b2fc613
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
vinski kamen
,
kalijev hidrogentartrat
,
KHT
,
stabilizacija vina
,
kristalizacija tartratov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[H. Hafner Urbančič]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XII, 43 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1244
UDK:
663.256:547.96(043)=163.6
COBISS.SI-ID:
3441784
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2284
Število prenosov:
425
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of protein fining agents on wine tartrate stability : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
tartrates
,
tartrate crystals
,
potassium hydrogen tartrate
,
KHT
,
tartrate crystallization
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj