izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Flere, Robert (Avtor), ID Holcman, Antonija (Recenzent), ID Salobir, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (882,13 KB)
MD5: 79BC02B6BD82CBB27E6420F9687FCF1B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kokoši, nesnice, prehrana živali, krma, krmni dodatki, kakovost, jajca, jajčna lupina, kratkoverižne maščobne kisline, butirat, propionat, tanko črevo, kosti, mineralizacija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Flere]
Leto izida:2005
Št. strani:IX, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-123728 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:1728648 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1352
Število prenosov:87
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of short chain fatty acids supplementation on egg-shell quality : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj