izpis_h1_title_alt

Vpliv količine soli v poltrdih sirih na razvoj starterske kulture : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vukovac, Šarlota (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (492,69 KB)
MD5: 1450B8AD1A7ADDC98917B1BC0254949E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, poltrdi siri, starterska kultura, Streptococcus thermophilus, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Vukovac]
Leto izida:2010
Št. strani:X, 35 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123599 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2694280 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:619
Število prenosov:55
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of salt in semi-hard cheeses on the development of starter culture : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj