Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv količine soli v poltrdih sirih na razvoj starterske kulture : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vukovac, Šarlota
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Komentor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(492,69 KB)
MD5: 1450B8AD1A7ADDC98917B1BC0254949E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
poltrdi siri
,
starterska kultura
,
Streptococcus thermophilus
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Š. Vukovac]
Leto izida:
2010
Št. strani:
X, 35 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123599
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
2694280
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
904
Število prenosov:
84
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of salt in semi-hard cheeses on the development of starter culture : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj