Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnološki postopek izdelave pregrete smetane : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID
Rudolf, Špela
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,12 MB)
MD5: 9DBFE379CDB54E3D1711F28DFBE7D4EC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
tradicionalni izdelki
,
pregreta smetana
,
tehnologija
,
Slovenija
,
magistrske naloge
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Š. Rudolf]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 36 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123547
UDK:
637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
3295368
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
970
Število prenosov:
107
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Technological procedure of overheated cream (pregreta smetana) production : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj