Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo
ID
Smole Možina, Sonja
(
Urednik
),
ID
Paš, Maja
(
Urednik
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(8,60 MB)
MD5: 89432D0D15AEEE66D68A2A1AE68AD8A5
Galerija slik
Izvleček
Zbornik vsebuje prispevke s področja pridelave in predelave, konzerviranja, embaliranja in razvoja embalažnih materialov, skladiščenja in trženja hrane v luči med tradicionalnimi in inovativnimi pristopi
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilstvo
,
živilska industrija
,
varna hrana
,
embalaža
,
klinična prehrana
,
prehrambne navade
,
čebelni proizvodi
,
pivovarstvo
,
antioksidanti
,
pekarstvo
,
živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:
Zbornik
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2019
PID:
20.500.12556/RUL-122532
UDK:
663/664:001.895(082)(0.034.2)
ISBN:
978-961-6908-21-4
URN:
URN:NBN:SI:doc-FOZU2WRU
COBISS.SI-ID:
300521472
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
2052
Število prenosov:
262
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Food science, technology and nutrition between tradition and innovation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj