Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vloga polifenol-oksidaze, peroksidaz in fenilalanin-deaminaze pri porjavenju krompirja : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Erjavec, Andreja
(
Avtor
),
ID
Abram, Veronika
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(700,37 KB)
MD5: 192A322B418ECE16BF710FD4DA714197
PID:
20.500.12556/rul/10daed97-0775-4b2f-99ba-aa051e5c840a
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
encimi
,
krompir
,
antioksidanti
,
polifenol-oksidaze
,
peroksidaze
,
fenilalanin-deaminaze
,
polifenoli
,
encimsko porjavenje krompirja
,
skladiščenje v zračni atmosferi
,
skladiščenje v kisikovi atmosferi
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Erjavec]
Leto izida:
2007
Št. strani:
XI, 56 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1220
UDK:
577.15:633.491
COBISS.SI-ID:
3318136
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3554
Število prenosov:
439
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Role of polyphenol oxidase, peroxidases and phenylalanine ammonia-lysase in potato browning : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
enzymes
,
potatoes
,
antioxidants
,
polyphenol-oxidase
,
peroxidases
,
phenylalanine ammonia-lysase
,
polyphenols
,
enzymatic browning of potato
,
storage in air atmosphere
,
storage in oxygen atmosphere
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj