Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Bužinel, Miran
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(589,17 KB)
MD5: 1D713440812E94C0D4F1EB5329ACA2CD
PID:
20.500.12556/rul/e309f9df-5f1d-4625-be12-b39f8cad19ad
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
kultivar Rebula
,
kultivar Zeleni sauvignon
,
kultivar Chardonnay
,
mošt
,
kemijska sestava mošta
,
predelava grozdja
,
zorenje na drožeh
,
mešanje vin
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Bužinel]
Leto izida:
2007
Št. strani:
XI, 77 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1214
UDK:
663.221:543
COBISS.SI-ID:
3274360
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2401
Število prenosov:
385
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality parameters of white wine blend from winegrowing district Goriška Brda : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wine
,
cv. Ribolla
,
cv. Sauvignon vert
,
cv. Chardonnay
,
must
,
chemical composition
,
winemaking
,
aging of lees
,
wine blending
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj