izpis_h1_title_alt

Spremljanje parametrov kakovosti v govejih mišicah longissimus lumborum in triceps brachii med zorenjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Sadar, Jure (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (707,33 KB)
MD5: 0F8C0B913EA5D1BDB1BCFA7CCF65E408

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, goveje meso, m. longissimus lumborum, m. triceps brachii, zorenje mesa, aminokisline, HPLC, rezna trdnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [J. Sadar]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-119028 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.517.2:547.46
URN:pdf
COBISS.SI-ID:3190136 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:909
Število prenosov:123
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Evaluation of quality paramethers during ageing of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles
Ključne besede:meat, beef, m. Longissimus lumborum, m. Triceps brachii, ageing of meat, amino acids, HPLC, Warner Bratzler share force, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj